top of page

Een boon voor A

  • Katrien Verbeke
  • 20 feb 2023
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 15 mrt 2023

De eiwitshift maken is ƩƩn van onze grote uitdagingen. Meer plantaardige voeding op ons bord. En zo het verschil maken voor ons klimaat en onze gezondheid. Een boon voor A verleidt de Antwerpenaar met smakelijke gerechten. We zetten lokale ketens op met kikkererwten, linzen en bonen. En we zorgen voor meer plantaardige gerechten op het menu in de Antwerpse horeca, in buurtrestaurants en bij bedrijfscatering. We verbinden de chefs met de lokale boeren en op het Eiwitfestival zetten we de eiwitshift in de kijker.

ree

Het project slaat twee boontjes in ƩƩn klap: het is goed voor het milieu Ʃn onze gezondheid. En we verhogen het bewustzijn dat smaak, gezond Ʃn duurzaam hand in hand gaan!


Het initiatief komt van Mosquito In The Room. Zij werken samen met partners Let us, BioPolder, Rurant en Sense aan een duurzame eiwitshift in Antwerpen. En krijgen daarvoor steun van de Vlaamse Overheid.

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page