top of page

Let us start change ... together

Met een aanpak op maat creëren we samen innovatieve en duurzame oplossingen voor jouw project. We zorgen voor een gezonde voedingsbodem van waaruit we jouw project tot leven brengen.

 

De ingrediënten: onze door de jaren opgebouwde diepgaande en brede expertise en veelzijdige netwerk.

Zwarte aarde
B1020070.jpg

AANPAK

Connecteren

De wereld veranderen, kan alleen als de juiste partijen elkaar vinden en versterken op ongeziene wijze.

 

Let us beschikt over een zeer veelzijdig, wereldwijd netwerk van beleidsmakers, bedrijven en organisaties, producenten en ondernemers met impact op het voedselsysteem. We brengen de meest uiteenlopende partijen samen, veelal partijen die elkaar niet spontaan vinden, en van cruciaal belang blijken voor elkaar en de wereld.

Cocreëren

Iedereen in het voedselsysteem maakt het verschil, en samen creëren we de grootst mogelijke impact.

 

Let us faciliteert het cocreatieproces op alle niveau's met multi-stakeholder design thinking. Met focus op effectiviteit en meetbare impact helpen we overlegstructuren te creëren, innovatieve voedselstrategieën uit te bouwen, te voorzien in meetbare opvolging na lancering, en zoveel meer. Elk project is uniek, en dus ook onze aanpak.

Inspireren

Geen innovatie, zonder inspiratie. Let us zorgt voor kennisuitwisseling in de breedte en de diepte.

 

Van perspectiefschepper in debatten, de politieke agenda en media, tot peer-to-peertrajecten. We brengen diverse actoren uit ons voedselsysteem samen, faciliteren diepgaande uitwisseling van expertise en zorgen voor gerichte trainingen.

W1170408.jpg

PROJECTEN IN DE KIJKER

contact
bottom of page