Search
  • katrien

Lettuce get it started

Updated: Apr 13

Het borrelt in mijn hoofd. Of beter, in mijn buik. De kriebel heeft er altijd gezeten. En het moment is daar. Tijd om te springen.


Een sprong in het diepe, of misschien het ondiepe. Maar toch, onbekende paden die ik zelf wil gaan effenen. Na meer dan 15 jaar werken rond voeding en duurzaamheid, zie ik nog steeds vele uitdagingen. Korte keten echt opschalen, onze voedselverspilling drastisch naar beneden halen, zoeken hoe we met z'n allen gezonder gaan eten, maar ook zorgen dat we een inclusief voedselsysteem hebben waar iedereen toegang heeft tot goed eten.


Ik heb nog veel goesting om deze uitdagingen vast te pakken. Na jaren ervaring zie ik ook dat cocreatie tot de sterkste resultaten leidt. Samen met de betrokken partijen of ondernemende partners nieuwe oplossingen uitwerken. Antwoorden bieden op de uitdagingen in de maatschappij.


Dus spring ik. Met heel wat vraagtekens maar waar een wil is, is een weg.


Ik durf. Durf jij ook?





63 views

©2020 by Let us